Song lyrics provided at Lirik Lagu - Song Lyrics are not for commercial purposes (such as for sale). Should you have any song lyrics request, please drop your request at any of the comments section. I will email you on the update of the song lyrics request only if you provide me your email. Enjoy Malaysian song lyrics, Indonesian song lyrics as well as English song lyrics.

Wednesday

Lirik Lagu Sampai Syurga - Faizal Tahir OIAM

Song / Lagu : Sampai Syurga - Faizal Tahir

Lyrics / Lirik Sampai Syurga :


Ku membenarkan jiwaku
Untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
Belum pernah kumerasai begitu

Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Namun aku tetap aku
Yang terbaik untuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
Untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahagia untuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna

Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku

Hanya satu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu


Lirik Sampai Syurga - Faizal Tahir

25 comments:

hudd said...

ske lagu ni..best!!

Anonymous said...

Cuba fikir2kan aper sebenarnya lagu ni nak sampaikan..

Anonymous said...

nice song...it has a beuatiful lyrics..it meant deep...

Anonymous said...

i love faizal so much.....
his face remind me some1....

Anonymous said...

this song n its video clip is fantastic!! i luv it so much!! thanks faizal!!

Anonymous said...

this song n its video klip is fatastic!! luv it so much! thanks faizal!

wonder_woman said...

best sangat lagu ni taw...!
love it forever sampaii syurga!!!

Anonymous said...

ske sgt lagu...luv u aril!!

Anonymous said...

mmg bes gile lg ne beb....

Qimza Hanza said...

melankolik,metafora yg dismpaikan sgt mendalam...aku taw apa isi hati penulisnya....JZ LIKE ME!

Anonymous said...

dedicated kepada exboifren gue faizal yusoff.. walaupun dia x kan kisah tapi still "sampai syurga ku menunggu"

Anonymous said...

seseorang yg mendambakan cinta dan kasih terhadap seorang yg dcintainya tapi tak berani nah meluahkannya. and i bet the reason maybe sal that person is not good at approaching or maybe dia takut cintanya tak dterima. Salam dari Brunei. :)

Anonymous said...

tentang kisah seseorang yg tidak di hargai cinta nya..
dia tetap menrindui dan menyayangi wanita itu walaupun amat pedih menahan perasaan...

Anonymous said...

agreed dgn komen 25/2/09,
nice song..

Anonymous said...

ermm..ape yg tersirat dlm lirik ini berlaku pada diriku..

Anonymous said...

apa yg tersirat dlm lirik ini berlaku pada diri ku

Anonymous said...

atik suke ke lagu nie

nadzeerah said...

Mang r best...agu ni wat aq ke'awang-awangan taw..cool beb...

Anonymous said...

da lame lagu ni kuar, baru aku prasan ape yg cube disampaikan...
juz like me~

Anonymous said...

LAGU NI SAMA SEPERTI SITUATION SAYA,I`LL WAIT FOR HER NO MATTER WHAT>>

Anonymous said...

almost sme lgu faizal tahir tkene kt dri aku..hope ex aku leh phm isi ati aku..sme sal pengkid 2 kco idup aku..x thn gle thn rse tgk diorg..hmm

nur aira riana said...

bgus lgu ni..........bessssssssssttt sngt!!!!lgu ni ssuai utk org yg stia mnunggu cm kkak sy!!!!!!!hehehehe

Anonymous said...

ni lagu utk pompuan jual mahal....

Anonymous said...

lagu nieyh lambang cinta aq dgn dy...
bila dgr lagi nieyh tringat kat dy..

Anonymous said...

lagu nieyh lambang cinta aq dgn dy...
bila dgr lagi nieyh tringat kat dy..