Song lyrics provided at Lirik Lagu - Song Lyrics are not for commercial purposes (such as for sale). Should you have any song lyrics request, please drop your request at any of the comments section. I will email you on the update of the song lyrics request only if you provide me your email. Enjoy Malaysian song lyrics, Indonesian song lyrics as well as English song lyrics.

Wednesday

Lirik Lagu Bila Nak Saksi - Spider

Song / Lagu : Bila Nak Saksi - Spider

Lyrics / Lirik Bila Nak Saksi :

Wajah mu kerap ku mimpi
Wajah mu sering ku puja
Buatku terasa sepi
Kala ku bukakan mata

Kau masih belum pun ku punya
Rinduku masih kau tak peka

Cintamu kerap ku mimpi
Cintamu sering ku damba
Buatku terasa sedih
kala ku bukakan mata

Kau masih belum pun ku dakap
Rinduku masih kau tak singkap

Bila nak saksi
Kau datang terkulai
Bila nak saksi
Kau datang membelai
Bila nak saksi
Cintaku sampai

Dirimu kerap ku mimpi
Dirimu sering ku khayal
Aku angan-angankan
Kau dapat bersama

Nyatakan cinta yang terpendam
Membina istana tersergam

Bila nak saksi
Kau datang terkulai
Bila nak saksi
Kau datang membelai
Bila nak saksi
Cintaku sampai

Kau masih belum pun ku punya
Rinduku masih kau tak peka

Bila nak saksi
Kau datang terkulai
Bila nak saksi
Kau datang membelai
Bila nak saksi
Cintaku sampai
Bila nak saksi
Cintamu kugapai

Dirimu kerap ku mimpi
Dirimu sering ku khayal
Aku angan-angankan


Note: This song is entitled Bila Naik Saksi on Hot FM 30. Must be the spelling error I supposed. So here's Bila Nak Saksi (Bila Naik Saksi) by Spider lyrics.

16 comments:

cendawan said...

Best ler lagu nie....

spongebob said...

aku suker sgt lagu nie..best giler..spider d`best

spongebob said...

layannnnn lagu nie..best!

spongebob said...

layannnn lagu nie..best!

Clark Kent said...

just when i thought love was dead and buried, she came into my life.. damn u spider for digging deep into me heart and soul

Anonymous said...

lagu ni best gilerrrrr....
4ever spider
suara tam mcm aku lah

Anonymous said...

best kan lagu nie..
pagi2 mesti dgn lagu ni b4 buat keja..huhu

yani said...

i got this link from my ex-colleague.. actually i already posted this lyric in my blog..

well husna.. lagu ni mmg best..syahdu

mhanizam said...

best gile lagu nie... lembut jer..
tapi sedekah lah alfatihah kat pencipta lagu nie... allahyarham loloq.. antara lagu terakhirnya...

Retro_Vixen78 said...

I luv dis song... Part awal, sweet & honest...then part chorus & de reggae bit sounds lovely...
The lyric is soooo tempting to sing along to....
Thumbs up!!

nor said...

i liv dis song............



i luv him,but,i shy 2 tell him...

Anonymous said...

aku mmg suka lgu nihhh..kena ngan jiwa aku...haaaaaaaaaa

koala_panda said...

..yea!sye suker lagu nih!

aku sayg kamu said...

lagu ni mengingatkan kat somebody yg memendam rasa kat sowang gulz ni.. n gulz ni pun xtahu laki ni suka kat dia n dlm masa yg sama gulz ni pun suka gak kat laki ni.. ending yee gulz ni terlepas kat tgn laki lain kwn pada boy ni gakk... but until now dowang msih ade rasa ag walaupun gulz ni dah jdi tunang org kwn baik dia sendri..

Riz303677 said...

Hemmm... ini bukan lagu jiwang atau pun cintan la. ni lagu KETUHANAN! BILA NAK SAKSI tu adalah terjemahan syahadah "AKU JADI SAKSI/NAIK SAKSI/BERSAKSI BAHAWA TIADA TUHAN MELAINKAN ALLAH DAN AKU JADI SAKSI/NAIK SAKSI/BERSAKSI MUHAMMAD ITU PESURUH ALLAH". Ini lagu org nak kenal Allah la... ish ingat dunia jer.... tak caye pi tanya spider

Anonymous said...

tapi kalau lagu ni berkaitan dengan ketuhanan tu, x kan la "bila nak saksi, kw dtg terkulai". ish2